Cercle de Dones a Ca la Lluna, Camallera

CERCLE DE DONES

Moon Circle Candid Sea Blyth

(Imatge: Candida Sea Blyth, Moon Circle)

Dimecres de 19.30h – 21.30h (un cop al mes)

Ca la Lluna, Camallera

‘’Com hagués sigut de diferent la teva vida si hi hagués hagut un lloc per a tu…

un lloc de dones on anar, on estar, on tornar… com a dona?”

(Circle of Stones: A Woman’s Journey to Herself, de Judith Duerk)

Els cercles de dones, avui dia, estan creant un espai de sanació personal i col·lectiu on flueix i s’enforteix la nostra essència ancestral femenina. Són un espai de renovació, de creativitat i de connexió. Et convido a gaudir, durant unes hores a la setmana d’un “santuari femení” per parar… per sentir… i per rebre allò que necessites en aquest moment del teu camí com a dona.

En cada cercle et pots trobar amb alguns d’aquests elements:

* un temps per compartir des del cor i cultivar l’escolta profunda

* un temps de relaxació amb una visualització /meditació guiada per connectar amb la teva intuició i saviesa interior

* un temps per tenir cura del teu cos per mitjà del moviment i l’auto-massatge

* un espai per expressar la teva creativitat i entrar en el moment present amb una activitat manual

* un lloc on co-crear un ritual segons la fase de la lluna i l’estació del any o segons el moment vital d’alguna de les dones del cercle.

Ets benvinguda a qualsevol etapa o edat: tant si ets jove com si ets àvia, si tens fills o no, si estàs embarassada o passant per la menopausa.  La diversitat és la nostra riquesa

 

Horari: Un cop al mes, els dimecres 24 d’abril, 22 de maig, i 19 de juny, de 19.30 a 21.30.

Lloc: “Ca la Lluna”, Camallera, entre Girona i Figueres (si no saps com arribar-hi, contacta amb mi)

 Ca la Lluna

Aportació: 13 euros per trobada

Inscripció: Cal confirmar l’assistència enviant un email a sophiastyle.es@gmail.com o trucant al 676 254 833/972 79 50 45. El cercle es farà sempre que hi hagi un mínim de 6 dones.

Facilita: Sophia Style. Fa 13 anys que facilito cercles de dones sobre la primera menstruació, el cicle menstrual, la maternitat i els ritus de pas femenins en diferents parts del món. Aquesta experiència m’ha portat a creure profundament en el poder sanador dels cercles de dones.

https://conectacontuciclomenstrual.wordpress.com/

Si per alguna raó jo no puc ser-hi, facilitarà el cercle Xènia Ros, terapeuta de Zen Shiatsu i professora de Qigong, especialitzada en els cicles femenins des de la perspectiva de la medicina xinesa. www.xeniaros.com

SOBRE EL PODER TRANSFORMADOR DELS CERCLES DE DONES:

“Hay una pacífica revolución en marcha, un movimiento espiritual de la mujer que es difícil de percibir a simple vista, a través de los círculos de mujeres, de mujeres con capacidad sanadora ¿podría dar la cultura un vuelco?

Para que el sistema patriarcal cambie, ha de existir un “millonésimo círculo”. Y ha de ser así porque lo que el mundo actualmente necesita es una inyección de la clase de sabiduría que las mujeres tienen, y la forma misma del círculo es la encarnación de esta sabiduría… En el círculo no existen jerarquías y eso es igualdad, así se comporta una cultura cuando escucha y aprende de cada uno de sus integrantes: compartiendo la sabiduría de la experiencia, las mujeres del círculo se apoyan mutuamente y se descubren a sí mismas a través de las palabras. Cada círculo es una regeneración de una forma arquetípica, está inspirado y sustentado por todos los círculos de mujeres que han existido, y él a su vez hace un aporte al campo de energía arquetípica que facilitará el camino al círculo siguiente.

Un círculo digno de confianza tiene un centro espiritual, un respeto hacia los límites y una poderosa capacidad de transformar a las mujeres que lo constituyen. Para que un círculo se mujeres sea un lugar seguro debe constituir un espacio uterino capaz de acoger nuevas posibilidades, donde la mujer y su sueño encuentren apoyo cuando éste no sea todavía más que un esbozo sin definir, cuando la psique de la mujer esté preñada con una idea de lo que podría llegar a hacer o ser.

Un círculo de mujeres es un espejo multifacético en el que cada mujer se ve a sí misma reflejada…el círculo es un ritual sagrado, es un encuentro de mujeres implicadas en una manifestación artística capaz de cambiarnos a nosotras mismas y al mundo…

Jean Shinoda Bolen “El Millonésimo Círculo”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: